Moza´ek Workshops & Tarieven


 
 
 
 
 

 

Workshops & Tarieven

Moza´eken is een heerlijke ontspannen bezigheid. Je hoeft niet persé kunstzinnig aangelegd of creatief te zijn om toch aan het einde van de dag met iets moois naar huis te gaan. Je zult versteld staan van je zelf!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Kennismaken met moza´ek - Dag Workshop
 • Kennismaken met moza´ek - Dagdeel Workshop
 • Thema Workshop
 • Bedrijfsuitje/Afdelingsuitje
 • Vrijgezellenfeestje/Verjaardag
 • Kinderpartijtje
 • Moza´ek Workshop op locatie

KENNISMAKEN MET MOZA¤EK - DAG WORKSHOP

Tijdens deze uitgebreide Workshop leer je de beginselen van het moza´eken met keramiek en glas. Je leert glas en keramiek knippen met het juiste gereedschap en natuurlijk ook alles over ondergronden, lijm, voegmiddel, materialen , gereedschap etc. Je maakt deze dag een werkstuk van ongeveer 30 x 30 cm. 

De kosten van deze Workshop zijn € 79,50 per persoon. Dit is inclusief:

 • Materiaal
 • Onbeperkt koffie/thee met wat lekkers
 • Luxe lunch
 • Afsluitend drankje met wat lekkers
Op de Home pagina vind je alle Workshop data. 
Schrijf je in via onderstaand formulier, e-mail
:info@mozaieklagarto.nl of bel 0610853123

KENNISMAKEN MET MOZA¤EK - DAGDEEL WORKSHOP

Tijdens deze compacte Workshop leer je de beginselen van het moza´eken met keramiek en glas. Je leert glas en keramiek knippen met het juiste gereedschap en natuurlijk ook alles over ondergronden , lijm, voegmiddel, materialen, gereedschap etc. Je maakt deze dag een werkstuk van ongeveer 20 x 20 cm. 

De kosten voor deze Workshop zijn € 37,50 per persoon. Dit is inclusief:
 • Materiaal
 • Onbeperkt koffie/thee met wat lekkers
Op de Home pagina vind je alle Workshop data. 
Schrijf je in via onderstaand formulier, e-mail:info@mozaieklagarto.nl of bel 0610853123

HEEL HOLLAND PLAKT!

Een aantal keer per jaar organiseren wij een avond waarbij iedere keer een ander thema centraal staat. Dit zijn hele gezellige avonden met de nodige hapjes en drankjes. In de Nieuwsbrief en op de Home pagina wordt ruim van tevoren bekend gemaakt wat het thema is en wat de kosten voor deze avond zijn. Schrijf hiervoor bijtijds in, want vol is vol. Krijg je het werkstuk niet af, dan mag je 1 x gratis gebruik maken van de inloopmiddag om je werk af te maken. 
De kosten voor deze Workshop zijn afhankelijk van het thema. 
Inschrijven: Heel Holland Plakt!

BEDRIJFSUITJE/AFDELINGSUITJE/TEAMBUILDING 

Kom eens helemaal los van je werk en leer je collega's op een andere creatieve manier kennen. Maak een prachtig gezamenlijk werkstuk om de werkruimte te verfraaien of maak een individueel werkstuk. 
Wil je er een hapje of drankje bij of willen jullie de creatieve middag combineren met een etentje in één van de vele geweldige restaurants in de Spaarndammerstraat. Allemaal mogelijk. 
De tarieven voor bedrijfsuitjes wijken af van bovenstaande tarieven. Ga je een bedrijfsuitje organiseren, neem dan vrijblijvend Contact op. 

VRIJGEZELLENFEESTJE/VERJAARDAG/FAMILIEDAG

Vier je feestje eens op een andere manier. Lekker kletsen met elkaar en ondertussen een kunstwerk maken. Maak een gezamenlijk werkstuk voor de jarige of het aanstaande bruidspaar of maak een individueel werkstuk. 
Wil je er een hapje of drankje bij of willen jullie de creatieve middag combineren met een etentje in één van de vele geweldige restaurants in de Spaarndammerstraat. Allemaal mogelijk. Voor groepen vanaf 10 personen gelden andere tarieven dan voor reguliere Workshops.
Ga je een feestje organiseren, neem dan vrijblijvend Contact op. E-mail:info@mozaieklagarto.nl of bel 0610853123

KINDERPARTIJTJE

Je verjaardag vieren met je vrienden en vriendinnen bij MozaÝek Lagarto. Dat is pas feest! Vanaf 9 jaar kun je bij ons je verjaardag vieren. We ontvangen je met limonade en lekkers en een extraatje voor de jarige. Daarna gaan we een mooi werkstuk maken. De middag duurt ongeveer 2 uur. Neem je vader en/of moeder eens mee naar de winkel om te kijken wat er allemaal mogelijk is. De kosten bedragen € 15,- per kind. Binnenkort jarig? Neem dan Contact op. 
E-mail:info@mozaieklagarto.nl of bel 0610853123

MOZA¤EK WORKSHOP OP LOCATIE

In ons prachtige pand kunnen maximaal 16 mensen tegelijk deelnemen aan een Workshop. Wil je iets organiseren met (veel) meer mensen, dan komen wij op locatie. Van te voren spreken we uitvoerig door wat de wensen zijn en maken we een offerte. 
Daar passen we de tarieven op aan. 
Neem hiervoor Contact op.
e-mail:info@mozaieklagarto.nl of bel 0610853123

OPEN ATELIER

Creatievelingen die bij Moza´ek Lagarto een workshop hebben gedaan kunnen deelnemen aan het Open atelier. 
Als er geen workshop in de agenda staat is er elke donderdag, vrijdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur de mogelijkheid om zelfstandig aan je werkstuk te werken tijdens het Open atelier. Er wordt dan geen les gegeven. Klik  hier voor informatie/huisregels.