Over Moza´ek Lagarto

Afbeelding invoegen
 
Mijn naam is Janna Hagen. Ik woon en werk in Amsterdam. Na enkele creatieve en kunstzinnige uitspattingen heb ik mijn hart verloren aan de kunst van het mozaïeken. Van hobby uitgegroeid naar passie! Vanaf 2010 geef ik mozaïek Workshops. Eerst part time in een kleine studio aan huis en vanaf 5 november 2012 full time in een prachtig pand aan de Spaarndammerstraat 58 in Amsterdam.
 
Lagarto is het spaanse woord voor hagedis. Ik heb gekozen voor deze naam omdat mijn mozaïekavontuur begonnen is bij de prachtige hagedis van Antonio Gaudi bij de ingang van Parc Güell in Barcelona.

Mijn atelier/winkel is gevestigd in de Spaarndammerstraat 58 te Amsterdam. Het adres voor Workshops, mozaïekwerk in opdracht, creatieve kinder- en vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, familiedag/reünie, gereedschap, glas, tegels, sieraden en prachtige handgemaakte cadeaus. 

In het Fotoalbum zie je foto's van werk wat te koop is en/of in opdracht gemaakt kan worden. Verder vind je er foto's van workshops, het werk van klanten en cursisten en foto's van EduArt, de creatieve dagbesteding van EduLife. Op deze pagina kun je inspiratie opdoen voor je werkstukken. 
Mooi voor jezelf, maar ook om bijvoorbeeld (gezamenlijk) cadeau te geven bij een verjaardag, huwelijk, of afscheid van een collega. Denk ook eens aan een kraamcadeau. Bijvoorbeeld een mozaïekwerk naar het ontwerp van een geboortekaartje. 
Als je interesse hebt, dan hoor ik dat graag. Kom eens langs in de winkel. Natuurlijk kan je ook bellen, mailen of gebruik maken van het Contactformulier
 
In onze uitgebreide Webshop vind je alles wat er te koop is op mozaïekgebied, zoals tegels, glas, decoratiestenen, mozaïekgereedschap, voegmiddel, verschillende soorten lijm, handgemaakte sieraden en nog veel meer. Verder zijn er doe het zelf pakketten en starterspakketten voor kinderen en volwassenen. Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Wil je niets missen van de activiteiten en nieuwtjes van Mozaïek Lagarto? Schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief.
 
Mozaïek Lagarto is ook actief op Facebook. Vind je Mozaïek Lagarto ook zo leuk, bezoek dan mijn Facebookpagina en/of like mijn Facebookpagina zodat steeds meer mensen Mozaïek Lagarto ontdekken! Dit kan je doen aan de linkerkant van deze pagina. Klik ook eens op Pinterest om de mooie mozaïekfoto's te bekijken.
 
Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen